*Nettavisen* Sport.

- Steffen er vår beste avslutter

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Erik Hamrén er glad for at Steffen Iversen endelig kom til en sjanse.

16.05.09 22:50

Les alt om 9. serierunde her!

ROSENBORG – MOLDE 2-2:

LERKENDAL (Nettavisen): - Jeg hadde håpet på flere avslutningsmuligheter for Steffen, sier Erik Hamrén til Nettavisen etter uavgjortkampen mot Molde.

Akkurat det er ingen overraskelse. For på den ene skikkelige sjansen Steffen Iversen fikk mot Molde, var spissen klinisk og sørget for å berge poeng og tabelltopp for trønderne.

- Han er vår beste avslutter, skryter Hamrén.

- Livsfarlig i boksen
Det visste også Molde-spillerne. Derfor var det stor skuffelse blant Molde-spillerne da Iversen fikk muligheten på overtid.

- Det er surt at ballen havnet i beina til Iversen. Han er livsfarlig i boksen, sier en skuffet, men fattet Vegard Forren til Nettavisen.

Også Molde-kaptein Daniel Berg Hestad var forbannet over at Iversen fikk muligheten på overtid.

- Det er utrolig bittert. Det er dårlig markering inne i feltet, Iversen får for god tid og da blir jeg jævlig forbanna. Akkurat der og da holdt jeg på å eksplodere, sier kapteinen.

For med 2-2-målet til Iversen sørget for poengdeling, og dermed gikk Molde glipp av muligheten til å passere Rosenborg på tabellen. Ikke rart Molde var bitre.

- Alltid artig å score mål
Steffen Iversen derimot var langt fra bitter. Trønderen har havnet litt i skyggen av nykommer Rade Prica i sesongstarten, og har ikke scoret siden første seriekamp.

Hovedpersonen selv sier han ikke har tenkt så mye på måltørken, men han legger ikke skjul på at det var deilig å score mål og ikke minst å berge tabelltoppen.

- Det er alltid artig å score mål. Det er i grunn ikke så farlig hvem som scorer målene så lenge vi vinner. Alexander Tettey, Rade Prica og Marek Sapara har alle scoret mange mål så langt, da er det ikke så viktig at vi har én utpreget toppscorer, sier Iversen til Nettavisen.

Men Iversen så langt piggere ut lørdag, enn han har gjort på lenge. I Saparas fravær inntok han den offensive midtbanerollen, og så ut til å trives med akkurat det. Iversen fant seg ofte rom, og utfordret Molde-forsvaret gang på gang. Han var som regel den offensive drivkraften i Rosenborg.

- Jeg har spilt i den rollen i mange år og trives godt der. Sapi får nok tilbake plassen sin, men jeg kan godt spille der.

- Matchvinner
At Iversen er på vei mot godformen bekrefter Hamrén.

- Han har fått trent kontinuerlig i lang tid og er bedre trent enn på lenge. I tillegg er han en meget bra fotballspiller og en matchvinner. Jeg hadde som sagt håpet på flere muligheter for han, fordi han er vår beste avslutter, sier Hamrén.

Iversen selv er enig i at han er i bra slag.

- Kroppen er bra, og spillet blir bedre. Jeg vet at målene kommer, så jeg orker ikke bekymre meg for det eller stresse med det, sier Iversen.

Det bør bekymre de andre lagene i Tippeligaen. For med lørdagens uavgjort i toppkampen mot Molde er Rosenborg fortsatt ubeseiret etter ni serierunder.

Med en Steffen Iversen i form blir nok ikke laget noe dårligere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag