- Sterkt om jeg blir toppscorer

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Baye Djiby Fall (25) kjemper med Steffen Iversen om toppscorertittelen.

30.09.10 22:48

LILLESTRØM-MOLDE 1-1:

ÅRÅSEN STADION (Nettavisen): Mot Lillestrøm gjorde han det igjen – tre minutter før slutt headet han inn utligningen hardt i hjørnet. En knallsterk prestasjon, der han rev seg løs fra Mads Dahm, og i bevegelse bakover likevel fikk nok kraft på headingen til at den suste inn bak Stefan Logi Magnusson.

- Det var vanskelig å score der. Lillestrøm har to sterke midtstoppere, og jeg måtte bevege meg for å slippe fri fra dem. Om du blir for statisk, tar de deg, sier Djiby Fall til Nettavisen.

To mål bak Moa
13 mål for senegaleseren på utlån fra Lokomotiv Moskva – det samme som Steffen Iversen står med, og to mål bak tysklandsproffen Moa.

- Som spiss er du alltid sulten på mål – det må du være. Jeg konsentrerer meg om å gjøre det bra i de fem kampene vi har igjen, sier Djiby Fall.

- Det er perfekt at jeg scorer mål, selv om laget ligger langt nede på tabellen. Jeg er nært å bli toppscorer, og det vil være sterkt om jeg blir det. Hele laget hjelper meg, fortsetter spissen.

Uwe Rösler lot seg også imponere over Djiby Falls mål og sterke prestasjoner på et lag som har slitt denne sesongen – selv før han kom til klubben.

- Jeg så statistikken hans for Molde, og det er en veldig sterk statistikk for en spiss på et bunnlag, sier Molde-treneren – som ennå ikke har tapt med laget.

- Men jeg følte han kunne bli bedre i lagspillet. Jeg har jobbet mye med han, og synes han er blitt bedre der de siste ukene. Han scorer fremdeles mål, som han gjør i dag, men han gjør også en viktig jobb for laget, sier Rösler.

Pedagogen Rösler
Senegaleseren mener den nye treneren har vært en god pedagog de første ukene på treningsfeltet.

- Nå vet alle hvordan vi skal spille både offensivt og defensivt. Han har snakket med alle spillerne, og han har gitt oss selvtillit. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, avslutter Baye Djiby Fall.

Han og Steffen Iversen står med 13 mål så langt, mens Moa scoret 15 før han dro til Hannover 96. Petter Vaagan Moen (11), Anthony Ujah (10) og Ole Martin Årst (10) ser ut til å være for langt bak i toppscorerkampen.

PS! Kanarifansen sang og klappet for Uwe Rösler etter kampen, og Rösler klappet og vinket tilbake. Han er fremdeles svært populær på Lillestrøm.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.