RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sterling putter 50 millioner i egen lomme

PENGEGLIS: Raheem Sterling kan trolig glise hele veien til banken.
PENGEGLIS: Raheem Sterling kan trolig glise hele veien til banken. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Ikke rart unggutten flørter med Manchester City.

Det er ventet at Liverpools Raheem Sterling blir solgt i løpet av sommeren og Manchester City skal være favoritt til å sikre unggutten.

Liverpool vil trolig godta et bud på rundt 50 millioner pund fra de lyseblå for den raske vingen, som har ønsket seg bort fra Anfield-klubben.

Sterling har tidligere takket nei til et lukrativt tilbud fra Liverpool og det spekuleres i at 20-åringen vil å få enda bedre vilkår i City.

Spilleren selv har tidligere uttalt at det ikke er pengene som er grunnen til at han vil flytte på seg, men ifølge Telegraph vil en overgang til City også merkes på bankkontoen til kantspilleren. Avisen skriver mandag at Sterling selv trolig vil få fire millioner pund for en overgang.

Dette tilsvarer rundt 50 millioner norske kroner. Det er en del av agenthonnoraret som vil tilfalle Sterling ved en overgang til City.

Agentene får ofte rundt ti prosent av totalsummen i slike store overganger, der både lønn og overgangssum er medregnet, noe som betyr at agent Aidy Ward er villig til å ofre halvparten av sin andel, for å holde Sterling fornøyd. Tallet fire millioner pund er basert på at spilleren trolig vil signere en femårskontrakt verdt mer enn 100.000 pund i uka. Overgangssummen må også være på rundt 50 millioner pund.

Liverpool står fortsatt på sitt om at de ikke ønsker å selge unggutten, men de som følger klubben tett tror likevel at de røde skal få det vanskelig med å si nei til et tilbud på rundt 50 millioner pund eller mer.

City på sin side ønsker å få Sterling inn så fort som mulig, slik at han kan tilpasse seg klubben før seriestart tidlig i august.

Sterling nettet sju mål på 31 ligakamper for Liverpool sist sesong, men måtte tåle hard medfart fra egne fans da det ble kjent at han hadde nektet å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool i vinter.

Han ble blant annet buet ut av supporterne da han mottok prisen for årets unge spiller i klubben på vårparten.

Spilleren kom til Merseyside fra QPR i 2010. Det er ventet at også londonklubben skal ha sin del av kaken ved en overgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere