RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stoler på landslagsledelsen

Sist oppdatert:
MÜNCHEN/OSLO (TV 2 Nettavisen) Daniel Braaten og Jan Gunnar Solli var i full vigør under søndagens landslagstrening, til tross for at Rosenborg ville ha dem hjem.

For både Braaten og Solli var i full sving under søndagens landslagstrening i Tyskland. Og Hansen frykter ikke for helsetilstanden deres.

- Jeg stoler på at Åge ikke sender halvskadede spillere ut på banen i en så viktig VM-kvalifiseringskamp, sier Per Joar Hansen til TV 2 Nettavisen.

Og Hareide har tidligere søndag bekreftet at Hansen har ingenting å frykte.

- Ingen spiller for Norge hvis de ikke er skadefrie, sier Hareide.

Uaktuelle for Rosenborg
Rosenborgtreneren forklarer videre at Braaten har slitt med en kjenning på baksiden av lysken, og derfor har vært uaktuell på treningene til klubblaget.

- Jan Gunnar fikk derimot problemer dagen før siste trening med akillessenebetennelse, og da bestemte vi at de var uaktuelle for spill for oss, bekrefter Hansen og understreker at han har forståelse for at landslagets medisinske apparat ville ta en titt på dem.

- Jeg har full tillit til at de gjør de riktige bedømmelsene, og frykter ikke at de kommer tilbake i en verre helsetilstand, sier Hansen.

- Kjennes bra ut
Både Jan Gunnar Solli og Daniel Braaten deltok under hele landslagstreningen, og begge bekreftet at kroppen kjentes fin ut.

- Kroppen føles fin. Jeg tar en dag av gangen og øker gradvis, påpekte Solli.

- Det så bra ut i dag, gjorde det ikke? spure Braaten, som blant annet trente på dødballer imot under søndagens trening i München.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere