*Nettavisen* Sport.

- Stor sjanse for Ødegaard-debut i Champions League på tirsdag

DEBUT: Martin Ødegaard kan få sin Champions League-debut på tirsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Petter Veland tror 16-åringen får spille mot Malmö.

06.12.15 22:04

Martin Ødegaard har fått sin Real Madrid-debut. Tirsdag kan han få sin Champions League-debut mot Malmö. Det skriver ekspert på spansk fotball, Petter Veland, på Twitter.

«Ut fra hva jeg hører, er det stor sjanse for at Martin Ødegaard får spille mot Malmø tirsdag. Champions League-debut før fylte 17 i så fall.» skriver Veland.

- Gode prestasjoner

Til Nettavisen utfyller spaniaeksperten:

- Jeg har fått klare indikasjoner fra folk som tidligere har vist seg å ha rett. Dette er de samme som tidligere meldte om Ødegaards debuter, forteller Veland til Nettavisen.

- Det skal være på bakgrunn av hva han presterer i Castilla og at han ikke gjør seg bort på A-lagstreninger at han blir tatt ut i denne troppen. I tillegg er det noe politikk i dette, og de vil vise fram Ødegaard fordi han er Ødegaard. Dette er også en fin mulighet til å vise han fram på Santiago Bernabeu ettersom klubben har mange skader.

- Kommer inn fra benken

Veland har ingen informasjon angående om ungutten starter på benken, eller om han er blant Rafael Benitez' elleve utvalgte, men har gjort seg opp en mening selv.

- Det er mest sannsynlig at han vil komme inn fra benken. Jeg har ingen info på dette, men det er ren logikk for en så ung spiller.

Nordmannen spiller vanligvis fotball for Castilla, men trener fast med Real Madrids A-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag