*Nettavisen* Sport.

- Store europeiske klubber jakter meg

Foto: Chris Young / AP

Nå må David Beckham sette seg ned med familien og vurdere fremtiden.

David Beckham og Los Angeles Galaxy vant natt til søndag finalen i Major League Soccer-sluttspillet, noe som kan ha markert slutten på David Beckhams periode USA.

Beckhams kontrakt går nemlig ut i januar, og mannen med det fantastiske høyrebeinet står fritt til å forhandle med andre klubber.

Fått tilbud
Nå røper han at han allerede har fått noen saftige tilbud.

- Jeg har en avgjørelse å ta, og har ikke bestemt noe ennå. Jeg har forskjellige muligheter, noe som er fantastisk i min alder. Et par store europeiske klubber jakter meg, sier 36-åringen ifølge The Guardian.

Han mener fortsatt at han er god nok til å bidra på hovedscenen i internasjonal fotball.

- Jeg har tatt vare på meg selv, og føler at jeg fortsatt kan spille på øverste nivå. For øyeblikket er jeg fortsatt Galaxy-spiller, og jeg har alltid sagt at jeg skal ære kontrakten, noe jeg også har gjort. Så får jeg sette meg ned med familien og se hva som passer meg best. Jeg elsker å spille, og vil fortsette med det. Det er det ingen tvil om, sier Beckham.

Frister med storklubb
Beckham har blant annet blitt koblet til den franske stormakten Paris St Germain, men han har ikke diskutert en overgang med dem, sier han.

- Jeg har ikke snakket med Leonardo (Beckhams tidligere Milan-trener, nå PSG-sjef, red.anm.), men han sendte meg en melding og ønsket lykke til. Men når en stor klubb er etter deg, er det klart det frister. Det betyr mye at store klubber fortsatt vil ha meg i en alder av 36, sier Beckham.

En retur til Premier League er ikke helt usannsynlig, om man skal tolke Beckhams svar.

- Jeg har alltid sagt at jeg spilte for den største klubben i England, og at jeg ikke kan se meg selv spille for en annen engelsk klubb. Jeg kan aldri se for meg å spille mot Manchester United for en annen engelsk klubb, men man vet aldri. Merkeligere ting har skjedd, sier Beckham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.