*Nettavisen* Sport.

- Storklubb vil ha HamKam-stopper

Arnar Førsund kan bli Norges neste nederlandsproff.

27.11.08 16:27

HamKams Arnar Førsund kan være på vei bort fra klubben som rykket ned fra Tippeligaen i høst. Ifølge Hamar Arbeiderblad er stopperen nemlig svært het på overgangsmarkedet.

Stor interesse
Skal man tro spillerens agent, Paul Hodgetts, har flere nederlandske klubber allerede vist interesse for midtstopperen, og han er derfor i treskolandet denne uken blant annet på grunn av Førsund.

- Det er flere nederlandske klubber som er interesserte i Arnar Førsund. Det kan være at det kommer et bud med tanke på en overgang i januar når overgangsvinduet åpner igjen, sier agenten.

En av de aktuelle klubbene skal ifølge den velinformerte lokalavisen være Feyenoord. Storklubben har også tidligere vist interesse for spilleren.

Åpen for profflivet
Førsund selv innrømmer at han godt kunne tenke seg en overgang til Nederland.

– Det høres koselig ut med Nederland, men jeg tenker ikke så mye på det før det kommer et tilbud. Jeg har et håp om å komme meg ut en gang, og det hadde vært artig med Nederland, sier stopperen.

22-åringen skrev under for HamKam for ett år siden, etter at han ikke fikk nok spilletid i Vålerenga. På den samme tiden var han også linket til spanske Getafe, men valgte altså Hamar.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag