RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SINNA: Roy Keane er kjent for sitt temperament. Nå skal det ha gått ut over en taxisjåfør.
SINNA: Roy Keane er kjent for sitt temperament. Nå skal det ha gått ut over en taxisjåfør. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

- Stormet ut av bilen og klikket fullstendig

Sist oppdatert:
Roy Keane (43) skal ha tiltet på en taxisjåfør.

Ifølge Daily Mail skal den tidligere Manchester United-spilleren være under politietterforskning for en påstått episode med en taxisjåfør nylig.

Avisen hevder Keane stormet ut av sin egen Range Rover og bort til taxien som kjørte bak, og der skal han ha hamret på rutene, gjort ufine gester og satt i gang en tirade mot taxisjåføren.

Sjokkert
Han skal etterpå ha gått tilbake til sin egen bil og kjørt avgårde.

Taxisjåføren skal ha blitt sjokkert av Keanes påståtte oppførsel, og meldte fra om situasjonen til Manchester-politiet.

Det skal være flere vitner til episoden, og politiet bekrefter at de etterforsker en episode som omhandler «en manns aggressive atferd mot en annen mann.»

Hendelsen skal ha funnet sted i nærheten av Unicorn Pub ved Lloyd Street, og Keane er bosatt ved Hale - rett i nærheten.

Det er ikke kjent hva som skal ha tirret opp den profilerte fotballmannen.

Kranglefant?
Roy Keane forlot Manchester United i 2005, og har de siste årene prøvd seg som manager for både Sunderland og Ipswich med blandet hell.

Keane er kjent for å være en kontroversiell figur, og etter at han forlot manager-jobben i Sunderland i 2009, ble det meldt at flere av spillerne feiret hans avgang.

Som manager i Ipswich lyktes han heller ikke. Han fikk to år på Portman Road, før han fikk sparken på grunn av for dårlige resultater.

Sist forsøkte han imidlertid å få fart på managerkarrieren igjen som assistent for Aston Villa-manager Paul Lambert, men forlot stillingen etter påståtte konflikter med spillere og personer i den engelske klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere