RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal/SCANPIX

- Straffen var helt for jævlig!

Sist oppdatert:
Mattias Andersson trodde dommeren dømte corner før han ble fortalt av medspillere at han hadde laget straffe.

BERGEN (Nettavisen): BRANN-STRØMSGODSET 1-1: I det 17. spilleminutt var Branns Njogu Demba-Nyrén i duell med Strømsgodsets Mattias Andersson. Svensk-gambieren gikk ned innenfor 16-meteren, men Godset-spilleren gjorde klar til å forsvare den påfølgende corneren – trodde han.

- Dommeren var direkte dårlig i denne kampen. Straffen var helt for jævlig! Jeg fikk ikke med meg at det var straffe engang. Jeg trodde det var corner før (medspiller) Kristian Sørli fortalte meg at dommeren hadde dømt straffe, sier en tydelig irritert Andersson til Nettavisen.

Fair duell
Ifølge Godset-spilleren var det en fair duell mellom ham og Demba-Nyrén.

- Jeg gjorde ikke noe galt i den situasjonen. Jeg mener det var en helt fair duell der begge kjempet om ballen. At han gikk ned har ikke noe med at jeg gjorde noe galt. Det er utrolig surt å få slike situasjoner mot seg, sier Andersson.

Brann-spilleren mener straffen var grei nok, men påstår ikke kategorisk at avgjørelsen var korrekt.

- Jeg føler at han sparket meg bakfra og da er det vel straffe. Dommerne står vel godt plassert og jeg tror avgjørelsen er riktig, sier han.

Som kjent konverterte Strømsgodset-marerittet Thorstein Helstad straffen i mål og Brann gikk opp til 1-0-ledelse.

Fortjente bedre
I løpet av kampen skapte ikke drammenserne mer enn to sjanser hvorav den ene endte med mål. Den andre sjansen hadde Andersson selv da han var nesten alen gjennom med Brann-keeper Håkon Opdal.

- Det var ikke så mye mer jeg fikk gjort med den sjansen, det var en god redning av ham. Det er alltid tøft å spille på Brann Stadion og vi hadde tro på at vi skulle klare å få poeng selv om vi ikke hadde så mange sjanser. Vi fokuserte på å spille vårt spill, sier Andersson.

Mannen han la ned i straffefeltet var ikke like fornøyd med poengdeling på hjemmebane.

- Vi spilte bra og kom til flere sjanser. Noen av dem burde vi scoret på. Det er alltid kjedelig når vi ikke vinner på hjemmebane, men vi spilte bra og hadde fortjent bedre. Det er viktig å huske det positive også, sier Demba-Nyrén.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere