RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suarez blir spilleklar til seriestart

GRUNN TIL Å JUBLE: Luis Suarez kan bli spilleklar for Barcelona til seriestart, sier en kilde i idrettens voldgiftsrett til Goal.com.
GRUNN TIL Å JUBLE: Luis Suarez kan bli spilleklar for Barcelona til seriestart, sier en kilde i idrettens voldgiftsrett til Goal.com. Foto: Michael Sohn (Ap)
Sist oppdatert:
Hevder Barcelona-spissens karantene vil bli redusert.

Luis Suarez fikk fire måneders karantene fra all fotballaktivitet og ble utstengt fra ni landskamper etter at han bet Italias Giorgio Chiellini i skulderen under sommerens VM.

Nå sier imidlertid en kilde fra idrettens voldgiftsrett til Goal.com at straffen kan bli redusert og at Suarez kan være spilleklar når Barcelona sparker i gang sesongen.

Katalanerne bestemte seg for å ta saken dit etter at Suarez' agent beskrev FIFA-straffen som streng, totalitær og fascistisk.

Klubben hadde ikke mulighet til å presentere Suarez for fans og presse etter overgangen, fordi uruguayaneren er utestengt fra all fotballaktivitet. Nå kan han altså likevel bli spilleklar til seriestart likevel.

- Nå når saken har kommet til idrettens voldgiftsrett, er det sannsynlig at den vil bli redusert. Karantenen vil bare gjelde for Uruguay - ikke for Barcelona, sier en kilde fra voldgitsretten til Goal.

Det er antatt at voldgiftsdommere deler oppfatningen om at FIFAs straff er for streng. Suarez kan ikke trene med lagkameratene eller sette en for innenfor porten på Camp Nou.

Etter at han ført nektet for at han mente å bite Suarez, ba spissen om unnskyldning etter press fra Barcelona.

Noen dager senere bekreftet Liverpool at Suarez var solgt til Barcelona for rundt 88 milloner euro.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere