- Suarez enig med Real Madrid

Foto: Peter Byrne /Pa Photos / NTb scanpix

Det hevder spansk avis.

Det har i hele sommer blitt spekulert i at Luis Suarez skal være på vei bort fra Liverpool, og Real Madrid har blitt utnevnt til spissens neste stoppested.

En rekke uttalelser fra Suarez' side i sommer, har vært med å forsterke ryktene om at den målfarlige spilleren skal være på vei bort fra Anfield.

Tirsdag kveld melder spanske Marca at Suarez skal være enig med Real Madrid om de personlige betingelsene.

Ifølge en kilde avisen har, skal mannen fra Uruguay også ha en utkjøpsklausul på rundt 39 millioner pund, og Real Madrid skal være villig til å utløse denne.

Enn så lenge skal imidlertid ikke noe offisielt bud på spilleren foreligge.

Ikke bekreftet
Suarez nettet 30 mål i alle turneringer for Liverpool i 2012/13-sesongen og var en svært viktig brikke for laget som ble nummer sju i Premier League.

26-åringen har imidlertid også vært en kilde til kontroverser under tiden i Premier League, og soner nå karantene for at han bet Chelseas Branislav Ivanovic i vår.

Verken Liverpool eller Real Madrid har bekreftet at det er noe i disse påstandene som Marca nå publiserer.

Det er likevel ikke til å komme bort ifra at ryktene om Suarez til Real Madrid har sirkulert en god stund nå, og spilleren selv har heller ikke lagt skjul på ta han er åpen for en overgang.

- Full kontroll
Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere uttalt at Liverpool har full kontroll når det gjelder Suarez-situasjonen:

- Det er ganske enkelt. Klubben har full kontroll på situasjonen, skal Rodgers ha uttalt til Talksport, ifølge Sky Sports.

- Vi er i en situasjon hvor vi har en spiller vi ikke ønsker å miste. Vi prøver å bygge et nytt lag her, og han er en veldig viktig del av de planene, fordi han er den spilleren han er. Han gir alltid alt han har, fortsatte Rodgers.

Liverpool har for øvrig vært aktive på overgangsfronten så langt i sommer, og spillere som Iago Aspas, Luis Alberto og Kolo Touré er allerede klare for klubben.

Det er også ventet at den belgiske keeperen Simon Mignolet vil bli klar for Liverpool i løpet av kort tid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.