RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HEVDER SUAREZ FORLATER LIVERPOOL: Luis Suarez skal ha informert venner om at han forlater Liverpool denne sommeren, ifølge engelsk og spansk presse.
HEVDER SUAREZ FORLATER LIVERPOOL: Luis Suarez skal ha informert venner om at han forlater Liverpool denne sommeren, ifølge engelsk og spansk presse. Foto: Stephen Pond (PA / NTB scanpix)

- Suarez har bestemt seg

Skal ha informert venner om at han forlater Liverpool denne sommeren.

VM i Brasil til tross: Luis Suarez har en avgjørelse å ta når det kommer til hvor han skal spille klubbfotball de neste sesongene.

Spekulasjonene rundt uruguyanerens framtid har versert i spansk og engelsk presse de siste ukene, og det er de to spanske gigantene Real Madrid og Barcelona som blir sett på som de åpenbare kandidatene.

Liverpools supportere har likevel fortsatt et håp om at deres største stjerne velger å forlenge oppholdet på Anfield.

Det håpet kan de nå gi opp, skal vi tro Independent, som gjengir spanske Sport.

Den engelske avisa skriver nemlig at Luis Suarez skal ha informert venner om at han kommer til å forlate Liverpool denne sommeren, og at en offentliggjøring vil komme etter VM.

Hva som blir neste destinasjon er usikkert, men ettersom konas familie er bosatt bare noen kilometer utenfor Barcelona, ryktes det at dette vil veie tungt når en eventuell avgjørelse skal tas.

Katalanerene sies å ha satt til side over 650 millioner kroner for å sikre seg 27-åringen, og det åpnes også for at Alexis Sanchez kan brukes som et virkemiddel for å få til en avtale med Liverpool.

Luis Suarez ble kåret til årets spiller i Premier League forrige sesong etter å ha nettet 31 mål og bidratt til at Liverpool kjempet om ligatittelen helt inn.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere