RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suarez har spurt meg om Juventus

Foto: Chris Radburn (Pa Photos)
Liverpool-spillerens landsmann forteller.

Luis Suarez hadde en god sportslig sesong for Liverpool og ble klubbens toppscorer, men mye utenomsportslig rot har ført til spekulasjoner rundt spissen.

Blant annet skapte rasismesaken som involverte Suarez og Manchester Uniteds Patrice Evra mange overskrifter på balløya.

Dette sirkuset endte med at Suarez ble utestengt i åtte kamper. En dom Liverpool og spissen aksepterte, men ga klart uttrykk for at de ikke var enig i.

- Snakket om Juventus
Tidligere Liverpool-manager Kenny Dalglish støttet hele veien opp om Suarez, men nå som skotten er borte er det uvisst hvor mange støttespillere spissen har.

Han har allerede blitt koblet med klubber som Juventus og franske Paris St. Germain, men har også uttalt at han gjerne ønsker å bli på Anfield.

Suarez' lagkamerat på landslaget og Juventus-spiller Martin Caceres forteller til italienske Tuttosport at Liverpool-spissen har forhørt seg om «den gamle dame».

- Det er sant at Luis har snakket med meg om Juventus. Han har spurt meg om klubben, men ikke gått inn på detaljer, sier Caceres.

- Jeg har sagt at Juventus er et lag som alltid vil vinne. Han likte det han fikk høre, men han er også fornøyd med situasjonen i Liverpool, sier stopperen.

Lang kontrakt
Suarez har kontrakt med Liverpool ut 2016-sesongen, og Merseyside-laget skal være interessert i å forlenge med teknikeren.

Skulle det bli snakk om et salg til sommeren vil uruguayaneren trolig bli dyr. Juventus har tidligere i vår gått ut og sagt at de ikke kommer til å handle dyrt i sommer.

PSG på sin side har enorme midler til å styrke troppen, men klubben blir også koblet til det som kan krype og gå av spillere, og det er vanskelig å bedømme hva som er reel interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere