RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suarez selges denne uka

PÅ VEI TIL SPANIA? Luis Suarez kan bli solgt fra Liverpool allerede denne uka.
PÅ VEI TIL SPANIA? Luis Suarez kan bli solgt fra Liverpool allerede denne uka. Foto: Emmanuel Dunand (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Barcelona regner med å ha en avtale klar fredag eller lørdag.

Luis Suarez er utestengt fra all fotball i fire måneder etter at han bet Giorgio Chiellini under en kamp mot Italia i VM i Brasil. Uruguay har anket dommen.

Luis Suarez er utestengt fra «all fotballaktivitet», men det forhindrer ham ikke fra å gjennomgå en medisinsk test. Dette bekreftet Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) torsdag.

- Spilleren kan ikke ha noen aktiviteter relatert til fotball, men en medisinsk test for en overgang er greit. Sanksjonen gjelder ikke overganger, sier Claudio Sulser, som leder FIFAs disiplinærkomité.

Det eneste som står i veien for en overgang fra Liverpool til Barcelona, er dermed at klubbene blir enige om en pris. Ifølge Daily Mail har partene forhandlet i London. Liverpools daglige leder Ian Ayre har hatt møter der med Barcelonas representanter, Raul Sanllehi, Toni Rossich og Jordi Mestre.

Den samme avisen hevder at Barcelona regner med å ha en avtale klar fredag eller lørdag.

Daily Mail skriver fredag at Suarez trolig vil koste 80 millioner pund. Liverpool ønsker Alexis Sanchez som en del av betalingen, men den chilenske vingen foretrekker angivelig en overgang til Arsenal og ønsker ikke å spille for Liverpool.

Daily Telegraph skriver at Sanchez' rådgivere torsdag likevel var i samtaler med Liverpool, ettersom Barcelona ønsker at han inngår i Suarez-overgangen.

Luis Suarez har også blitt utestengt to ganger tidligere for biting. Det skjedde første gang da han var i Ajax i november 2010, og andre gang for Liverpool i april 2013. Suarez har også vært utestengt for rasistisk hets av Patrice Evra.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere