- Suarez vil ta Evra i hånda

Foto: Getty Images/All over Press

Manchester United og Liverpool føler seg trygge på at vi får se et håndtrykk denne gangen.

19.09.12 15:05

Både Liverpool og Manchester United er sikre på at Luis Suarez og Patrice Evra kommer til å ta hverandre i hånda før søndagens kamp mellom Manchester United og Liverpool på søndag, skriver BBC.

Ledere fra begge lagene har vært i samtaler om markeringen som vil skje i forkant av kampen, i forbindelse med Hillsborough-rapporten som ble offentliggjort forrige uke.

Rapporten frikjente Liverpool-supporterne fra all skyld for at 96 mennesker mistet livet.

På en pressekonferanse tirsdag gikk sir Alex Ferguson ut og sa at Manchester United står 100 prosent bak Liverpool i denne perioden.

Før søndagens kamp vil det bli gjort en rekke markeringer. Kapteinene Steven Gerrard og Nemanja Vidic kommer til å slippe 96 ballonger rett før avspark for å minnes de omkomne.

Et stort banner med «The Truth» vil bli holdt opp på the kop, mens Lower Centenary Stand vil ha et banner med «justice» og Anfield Road end et med «96».

Samtidig vil Manchester United bære sørgebind til ære for to politikvinner som ble drept på vakt i Greater Manchester-området på tirsdag.

- Vi er veldig triste etter det tragiske tapet av to unge politikvinner som var på jobb for samfunnet vårt. Fiona og Nicola var høyt ansette medlemmer av Greater Manchester-politiet og av samfunnet for øvrig. Våre tanker er hos familien og venner i denne triste tiden.

Her kan du se hva Ferguson sa om den kommende kampen mellom Manchester United og Liverpool:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'ru5tq8izpjvqz4zmt5a7z5rm', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-ru5tq8izpjvqz4zmt5a7z5rm', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.