RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suarez ville blitt totalslaktet

Foto: Tom Hevezi / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Imponerende Arsenal trengte straffehjelp mot West Brom.

ARSENAL-WEST BROM 2-0:

Negativiteten har ligget som en tung sky over Emirates Stadium de siste ukene, og mot West Bromwich fikk Arsenal muligheten til å bringe solskinnet tilbake i Nord-London.

Arséne Wengers menn viste seg seg fra en helt annen side enn de har gjort i det siste. Likevel måtte det en omdiskutert straffe til før vertene fant nettet.

Santi Cazorla ble tilsynelatende klippet ned innenfor West Broms straffefelt og dommer Mike Jones var sikker i sin sak da han pekte på 11-metersmerket.

Straffe-dobbel
Reprisen skulle derimot vise at spanske Cazorla falt meget lett, etter det som i beste fall var en kattemyk berøring på leggen.

- Hadde dette vært Luis Suarez, ville han blitt totalslaktet i avisene i morgen, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-studio, og var tydelig klar på at det aldri skulle vært blåst.

Ballen ble uansett satt sikkert i mål av Mikel Arteta, og Arsenal fikk en fortjent ledelse basert på kampens første 25 minutter.

Også resten av omgangen skulle stå i Arsenals navn, men til tross for blant annet en gigantsjanse for Jack Wilshere, ble det omdiskuterte straffesparket omgangens eneste mål.

Arsenal åpnet like solid etter pause og fortsatte kjøret mot gjestenes mål. 20 minutter ut i omgangen skulle presset betale seg på nytt.

Alex Oxlade-Chamberlain satte fart inne i boksen, ble felt av Chris Brunt, og dommer Jones valgte å gi Arsenal deres andre straffespark i kampen.

Mannen med gelesveisen gjorde som i første omgang: Løftet ballen iskaldt i mål.

Selvtilliten tilbake
For første gang på flere kamper så endelig selvtilliten ut til å være tilbake i Arsenal-laget. Også kommentator Øyvind Alsaker lot seg begistre over det han så.

- Dette ligner mer og mer på gamle, gode Arsenal, sa TV 2-kommentatoren.

Noen annet enn straffemål ble edt aldri, men plutselig så alt langt lysere ut for de med hjertet i Arsenal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere