RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Suisidal av alle skadene

Sist oppdatert:
Newcastles midtbanespiller Kieron Dyer er ikke i spesielt godt humør om dagen.

Så plaget og frustrert er han av alle skadene, at han føler seg «suisidal». 26-åringen sliter med å komme tilbake etter en strekkskade og andre muskelproblemer, og på toppen av det, er han syk.

- Jeg var suisidal etter West Bromwich-kampen da jeg ble skadet igjen. Det var et absolutt bunnpunkt, og det var da fysioterapeuten, manageren og familien min kom inn og støttet meg, sier han til BBC.

Dyer har bare startet i to kamper for Newcastle denne sesongen, og hans siste opptreden var 30. oktober. Alle skadene betyr at hans eventuelle plass i Sven-Göran Eriksson tropp til neste sommers fotball-VM, står i fare.

Veien tilbake til fitness igjen blir ikke bedre av at medisinene han tar for å behandle sykdommen han sliter med, gjør muskulaturen hans mer utsatt for skader.

- Jeg har hatt et medisinsk problem som fansen ikke vet om. De ser meg bare bryte sammen, og det gjør dem frustrert, men de kjenner ikke hele historien. Nå gjør de det, forteller Dyer.

Det var meningen at Dyer skulle være tilbake i trening igjen med Newcastle sist mandag, men comebacket lar altså vente på seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere