RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/MANAN VATSYAYANA

- Sunderland kjøper Dong

Sist oppdatert:
Og Darron Gibson åpner for å slå til på tilbudet fra Steve Bruce.

Viktige spillere om Jordan Henderson og Darren Bent har forlatt Sunderland i løpet av det siste halvåret. Forsterkninger i rekkene er utvilsomt nødvendig for Sunderland og manager Bruce.

Nå er det sørkoreanske angrepsesset Ji Dong-won ifølge Sky Sports nærmest klar for spill på Stadium of Light.

Sunderland skal ha kommet til enighet med 20-åringens klubb Chunnam Dragons om en overgangssum på mellom 5,5 og 7 millioner kroner. Ji skal også være enig med klubben fra nordøstregionen om en treårsavtale verdt 13 millioner kroner.

Én sesong i toppserien
20-åringen sikter seg inn på følge i fotsporene til Manchester Uniteds Park og Boltons Lee og lykkes i samme grad som landsmennene i engelsk fotball.

- Jeg håper jeg overlever i Premier League så lenge jeg klarer å spille som Park Ji-sung. Jeg ønsker også å være en nøkkelspiller for laget som Lee Chung-yong, sier Ji ifølge The Korea Times.

Ji har gått gradene i Chunnams ungdomsavdeling og scoret åtte mål på 26 kamper i sin debutsesong i sørkoreansk K-League.

Gibson interessert
Tidligere i uka ble det kjent at Bruce også har lagt inn bud på Manchester United-trioen Wes Brown, John O'Shea og Darron Gibson. 23-årige Gibson uttaler nå at han er klar til å forlate Old Trafford dersom han ikke får mer spilletid.

- Hvis Sunderland får oss alle tre ville det være utrolig. Jeg er ikke redd for å dra herfra. Alt jeg ønsker er det beste for meg, så hvis det er best for meg å dra et sted der jeg spiller hver uke så får det være, sier Gibson.

Iren har angivelig ikke snakket med Alex Ferguson om framtida i United, men understreker at han er 24 år og må flytte på seg dersom han ikke får spille oftere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere