*Nettavisen* Sport.

- Superklubber ville se Premier League-kometen

STORSPILLER: jamie Vardy og Leicester er i form. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)

Men så ble han skadet.

Jamie Vardy har vært en åpenbaring i Premier League denne sesongen og Leicester-spilleren har nettet 12 mål så langt i ligaen.

Det gjør han ham til toppscorer og flere klubber har fått med seg storspillet til den raske spissen. Også utenlandske klubber har latt seg imponere av 28-åringen, skriver Daily Mail fredag.

Avisen hevder nemlig at superklubbene Real Madrid og Barcelona begge hadde planer om å sende speidere for å kikke nærmere på Vardy når Spania tar imot England til privatlandskamp fredag kveld.

Vardy står uten kontrakt etter sesongen og Leicester skal ha gitt beskjed om at klubben ikke vil stå i veien for en eventuell drømmeovergang.

Siden det vil være mulig å plukke opp Vardy gratis neste sommer, er det naturlig at mange klubber sjekker ut spilleren nøye, allerede nå.

Speiderne fra Barcelona og Real Madrid må imidlertid konsentrere seg om andre ting under fredagens kamp. Vardy har nemlig pådratt seg en skade og spiller ikke kampen i Spania. Harry Kane kommer inn som erstatter.

Vardy ble nylig kåret til månedens spiller i Premier League og ble den første engelskmannen til å score i ni strake kamper i ligaen.

- Vi har nå den beste gruppen med spisser som har vært her siden jeg kom på landslaget. Det er en stor utfordring, sier Wayne Rooney.

Det er også ventet at Rooney starter mot Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.