RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svenning-avgjørelse i løpet av uken

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Rosenborg-direktør Rune Bratseth bekrefter at klubben har vært i kontakt med Øyvind Svenning. - Men vi ser an situasjonen med Southampton, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Han er en spiller vi ønsker oss. Men før vi tar en avgjørelse, må vi se an situasjonen med England, sier Rune Bratseth til TV 2 Nettavisen.

To treningsopphold

Øyvind Svenning har vært på to treningsopphold med Southampton, og vil etter alt å dømme få et svar fra Premier League-klubben om det blir en overgang eller ei i løpet av dagen.

- Det er derfor vi må vente litt med Svenning. Vi vil ikke foreta oss noe konkret før en endelig avklaring med Southampton foreligger, sier Rune Bratseth.

- Men jeg regner med det skjer noe i løpet av uken, påpeker han.

Bekrefter Sundsvall-kontakt

RBK-direktøren bekrefter at trønderne har vært i kontakt med Svennings svenske klubb GIF Sundsvall med tanke på en overgang.

- Svenning er en spiller vi vil ha, sier Bratseth.

- Men vi har ennå ikke diskutert en overgangssum, legger han til.

Kanskje kommer Klavan

18-årige Ragnar Klavan fra Flora Tallinn har den siste tiden deltatt på Rosenborgs treninger. Han har imponert, men RBK har foreløpig ikke bestemt seg for om de vil satse på venstrebacken med fem landskamper for Estland.

- Nei, her må vi avvente situasjonen litt, sier Rune Bratseth ordknapt - vel vitende om at også Øyvind Svenning er solid på backplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere