Gå til sidens hovedinnhold

- Svennis får sparken

Manchester Citys svenske manager Sven-Göran Eriksson er forberedt på at han snart er ferdig i klubben.

Klubbens thailanske eier, Thaksin Shinawatra, skal være klar til å sparke svensken. Ifølge The Guardian skal Eriksson mandag selv også ha fortalt flere av spillerne at det nærmer seg slutten. Det skriver flere engelske medier.

Årsaken er at det som skulle være et oppklarende møte med Shinawatra i stedet endte i en real krangel.

Legger man til helgens 2-3-tap for Fulham, og en rekke dårlige resultater etter nyttår, så har det ikke vært så mye å juble over for City den siste tiden.

Eriksson har vært oppgitt over at han ikke har fått vite hvor mye penger som finnes til spillerforsterkninger til sommeren. Samtidig har Shinawatra nektet å gi sin støtte til Eriksson - til tross for flere spørsmål på om han har full tillit til svensken.

Selv mener Eriksson at han gjort en god jobb. City har hele sesongen vært inne på øvre halvdel av tabellen, og slo rival Manchester United i begge kampene.

Også spillerne har gitt sin støtte til Eriksson.

- Jeg synes det er galskap at det i det hele tatt antydes at jobben hans er i fare. Han har vært bra for City, skrev forsvarer Micah Richards i sin spalte på BBC Sports hjemmeside forrige uke.

Det skal imidlertid være lite trolig at han selv trekker seg. Da går han nemlig glipp av en gullkantet fallskjerm for de to årene som fortsatt gjenstår av kontrakten hans.

Eriksson selv nekter konsekvent å kommentere spekulasjonene om at han kommer til å få sparken.

- Jeg hadde et møte med Thaksin søndag morgen, men på dette tidspunktet, med to kamper igjen av sesongen, ønsker jeg ikke å gå innpå hva som ble sagt, skal Eriksson ha sagt til Manchester Evening News.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene