RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Svennis» må gå

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Engelske fans er i harnisk etter det pinlige tapet mot Nord-Irland. - «Svennis» må gå, krever supporterne. Og får støtte av media.

De engelske supporterne som hadde tatt turen til Belfast pep mot Sven Göran Eriksson, og ropte «Sack the Swede» (spark svensken) etter Englands krasjlanding i Belfast onsdag kveld.

For i stedet for tre oppskriftsmessige poeng og full kontroll på kvalifiseringen, endte det med et av tidenes mest ydmykende nederlag. Og det verste av alt - Polen slo Wales og overtok kommandoen i gruppen. Dermed er det som virket som en trygg plass i neste års VM plutselig ikke så sikkert lenger.

Nederlaget mot lille Nord-Irland kom bare tre uker etter at England ble banket 4-1 av Danmark i en privatlandskamp. Nå har de som krever Erikssons avgang virkelig fått vann på møllen. Men den omdiskuterte landslagssjefen kommer ikke til å gi seg frivillig.

- Jeg hørte hva fansen ropte. Det er jo forståelig når man taper mot et lag som Nord-Irland, innrømmer svensken.

- Jeg har ikke noe jeg skal ha sagt overfor dem. Men jeg ønsker å rette opp inntrykket i oktober. Vinner vi våre neste to kamper, er vi kvalifisert for VM, understreker Eriksson, som var svært langt nede etter tapet.

- Det var en veldig tung kveld for oss. Det er det verste jeg har opplevd som engelsk landslagssjef. Jeg er veldig skuffet og beklager at vi var så svake. Det er spillerne også. Vi kan bare si unnskyld til fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere