*Nettavisen* Sport.

- Svennis nærmere Real Madrid

Foto: (FOTO: AFP/SCANPIX)

Fabio Capello synger på siste verset i Real Madrid. Sven-Göran Eriksson nevnes som den heteste kandidaten til å overta etter italieneren.

09.03.07 15:04

- Det finnes ikke en plass for slike typer trenere lenger, sier den tidligere Real Madrid-stjernen Ronaldo, som stort sett ble vraket av Capello før han ble solgt til AC Milan.

Ifølge La Gazzetta dello Sport kan den italienske stjernetreneren få sparken etter lørdagens superkamp mot Barcelona.

- Går for Eriksson
Og Sven-Göran Eriksson skal være den heteste kandidaten til å overta etter italieneren.

La Gazzetta dello Sport skriver at den spanske storklubben allerede har startet forhandlinger med svensken - og at Eriksson kan bli presentert som Reals nye trener allerede over helgen.

- Det finnes til og med folk i Real Madrid som ikke bryr seg om hvordan det går i kampen mot Barcelona. De vil gjøre noe drastisk allerede før kampen, hevder den italienske sportsavisen i sin fredagsutgave og siterer høytstående kilder i klubben.

Fabio Capello forlot Juventus etter at klubben ble degradert til Serie B i fjor sommer. Men oppholdet i Real Madrid har ikke blitt en suksess for den svært meritterte treneren

I Real har han fått mye pepper for blant annet sin behandling av klubbens stjerner.

- Alle har problemer med ham
- Alle hadde et problem med ham, sier Ronaldo, som forlot den spanske serien til fordel for AC Milan i januar.

Ronaldo mener en mykere ledertype vil falle bedre i smak hos Real Madrids stjernegalleri.

- Tiden da en trener var general er forbi. Felipe Scolari var også en hard mann, men han kunne i hvert fall spøke og snakke med spillerne, og det kan du også med min nye trener Carlo Ancelotti sier «Fenomenet fra Rio».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.