*Nettavisen* Sport.

- Svennis til Real Madrid

Foto: (foto: scanpix)

Real Madrid jager Sven-Göran Eriksson. Gigantklubben håper at svensken kan overtale David Beckham til å bli værende i Spania.

25.01.06 13:17

Svennis har trent David Beckham i fem år. Nå kan samarbeidet fortsette i Real Madrid. Det spanske storlaget ønsker Sven-Göran Eriksson som ny trener, melder The Sun.

Real Madrid vil ha en ny trener i sommer og har nå bestemt seg for at Svennis er førstevalget.

Real Madrid har lenge vist interesse for svensken. Men jakten er intensivert etter nyheten om at Svennis slutter som landslagssjef for England etter VM.

Nøkkelen til Beckham
En stor årsak til at Real Madrid jager Eriksson er at han kan bli nøkkelen til å beholde David Beckham i klubben, opplyser en kilde til The Sun.

Midtbanesterjen er ikke bare en av verdens beste fotballspillere, men han drar også inn enorme summer penger til klubben i reklameinntekter og salg av supportereffekter.

Men Beckham vil hjem til England. Han skal være lei av at Real Madrid ikke lykkes i å vinne trofeér. Og han er lei av de hyppige trenerskiftene i Real Madrid.

Nære venner
Beckham er en stor beundrer av Svennis. De er nære venner og Englands landslagskaptein støtter svensken i både med- og motgang.

I skandaleavsløringen med News of the Worlds forkledde sjeik lovet Eriksson også å kunne få med seg David Beckham til Aston Villa om han ble trener for klubben.

Real Madrids president Florentino Perez ønsket å hente Svennis som trener fra Lazio allerede i 2000. Men da valgte svensken jobben som landslagskaptein for England. Nå kan Svennis gå fra en stor fotballjobb til en nesten like stor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.