RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas/Scanpix

- Svensk klubb vil hente Tarik

Sist oppdatert:
Fredrikstad-spilleren kobles bort fra norsk fotball.

Ifølge VG skal Fredrikstads Tarik Elyounoussi være en het mann på det svenske overgangsmarkedet.

Blant klubbene som er interessert i den norske landslagsmannen er regjerende mester Helsingborg, skriver avisen tirsdag.

Foreløpig skal det ikke foreligge noe bud fra den svenske klubben på Elyounoussi og det er heller ikke kjent om spilleren selv er interessert i å gå til Sverige.

Elyounoussi har kontrakt med Østfold-klubben ut 2013, men har tidligere uttalt at han regner med å forsvinne før den tid.

- Nå har jeg ambisjoner om å komme ut igjen. Jeg har på en måte ikke tid til å bli enda et år. Jeg er blitt 24, sier FFK-spilleren til VG.

Fredrikstad sliter voldsomt med økonomien og det vil ikke overraske mange om klubben velger å selge Elyounoussi om budet er bra nok.

Helsingborg skal ut i Champions League-kvalifisering til høsten og skal være på jakt etter en erstatter for Jonas Thern. Svenskene ønsker ikke å kommentere ryktene.

- Vi kommenterer ikke noe sånt. Vi svarer på selvsagte spørsmål om vi kjenner til ham, men ikke mer, sier sportsdirektør Jesper Janson til Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere