RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svensk stortalent trener med Brann


VURDERER STORTALENT: Brann og trener Lars Arne Nilsen skal vurdere det svenske stoppertalentet Jesper Löfgren på treningsfeltet denne uken.
VURDERER STORTALENT: Brann og trener Lars Arne Nilsen skal vurdere det svenske stoppertalentet Jesper Löfgren på treningsfeltet denne uken. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Skal trene med bergenserne denne uken.

Det svenske midtstoppertalentet Jesper Löfgren (21) landet i Bergen onsdag kveld, for å trene med Branns A-lag på torsdag.

Det skriver lokalavisa Bergens Tidende (bak betalingsmur).

Brann trenger midtstoppere etter at Jonas Grønner forsvant til Aalesund, og Löfgren er aktuell for en overgang til serielederne - på tross av at han for øyeblikket spiller for Mjällby helt nede på det tredje øverste nivået i Sverige.

Löfgren regnes nemlig som et kjempetalent, og klubbleder Hans Larsson i Mjällby sier ifølge BT at 21-åringen etter planen også skal trene med Malmö.

Nå skal han imidlertid først forsøke å imponere Brann på treningsfeltet.

- Det kjennes bra å være her. Jeg vet litt om klubben, men ikke så mye, sier Löfgren selv til BT etter ankomst på Flesland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere