RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Sverige kan vinne VM

Sist oppdatert:
Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson mener Sverige er ett av lagene som kan vinne VM neste sommer.

Tidligere har stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson og Fredrik Ljungberg alle sagt at det svenske landslaget har potensial til ta hjem VM-troféet i Tyskland neste sommer. Svennis deler trioens oppfatning.

Svensken er mektig imponert over den fotballen og de resultatene det svenske landslaget har fått til.

- At et lite land med knapt ni millioner innbyggere klarer å ta seg til tre mesterskap på rad, og få fram spillere av den fantastiske kvaliteten man har klart – det er bare å gratulere, sier Sven-Göran Eriksson til Aftonbladet.

Sverige ligger svært godt til i VM-kvalifiseringsgruppe nummer 8, men går en tøff høst i møte. Kroatia borte ser ut til å bli nøkkelkampen.

For England venter et drama som trolig ikke blir avgjort før i den siste kvalifiseringskampen hjemme mot Polen. Polen leder Englands gruppe i skrivende stund, to poeng foran England, men med en kamp mer spilt.

Svennis regner naturlig nok Brasil for å være en av de største favorittene til å vinne VM. Men han utelukker ikke sitt eget hjemland.

- Sverige kan vinne VM, sier han.

England møter for øvrig Danmark til privatlandskamp i kveld. Sverige møter Tsjekkia. TV 2 Nettavisen følger både den og de øvrige landskampene i kveld direkte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere