RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svineri, FCK!

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Tidligere toppdommer skammer seg over Ståle Solbakkens menn.

Kim Milton Nielsen har dømt både VM og Mesterligaen, og er kanskje er mest kjent for å sende David Beckham i dusjen under VM-kampen mellom England og Argentina i 1998.

Nå er Nielsen direktør i den danske klubben FC Roskilde, men følger fortsatt toppfotballen nøye, og var alt annet enn imponert over måten FC København framsto mot Chelsea.

- En katastrofe
Den tidligere pipeblåseren mener at det var en negativ holdning blant hjemmelagets spillere, og at Ståle Solbakkens menn flere ganger prøvde å filme seg til fordelaktige kjennelser.

Spesielt reagerer Nielsen på måten Dame N'Doye gikk altfor lett i bakken på i tirsdagens kamp.

- Det er i grunn en katastrofe. Før kampen gikk han ut å sa at han var bedre enn Didier Drogba, men når man ser holdningen hans mot Chelsea, er det direkte pinlig, sier han ifølge sporten.dk.

- Det hadde ikke vært feil å straffe ham med gult kort da han forsøker å filme. Slike holdninger, der en spiller kaster seg ned uten at motstanderen har begått en forseelse, er noe svineri.

- Klar filming
Heller ikke Jesper Grønkjær får noe særlig støtte av sin landsmann.

- I første omgang så det først ut som straffe men da jeg fikk se situasjonen i reprise, var det helt klart at han filmet. Men denne diskusjonen er uansett ikke viktig, fordi det blir blåst offside.

Nielsen mener at Solbakkens elever er verre enn mange andre lag når det kommer til juks og fanteri.

- Ja, det er de nok. Det er som regel slik at det laget som er underdogs sliter mest med dette problemet. Chelsea kontrollerte FCK og hadde ikke behov for å begå ulovligheter.

PS. Tirsdagens oppgjør i Parken ble dømt av nederlandske Björn Kuipers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere