RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2)

- Ta seks poeng eller gå, Åge!

Sist oppdatert:
Mini Jakobsen mener at Åge Hareide bør si opp jobben hvis det ikke blir seks poeng mot Malta og Ungarn.

Det slo fotballeksperten fast i onsdagens kveldssending på TV 2 Sporten.

- Hvis ikke det blir seks poeng mot Malta og Ungarn bør Åge Hareide ta konsekvensen av det som er blitt gjort, og si at «OK, nå har jeg gjort mitt, men nå er det tid for å gi en ny mann muligheten», mener Mini Jakobsen.

Tidligere i uken sa Hareide til Nettavisen at han fortsetter som landslagstrener uansett utfall i de to neste kampene, og det står han fremdeles for.

- Jeg kan ikke drive å forholde meg til hva Mini sier. Han er ingen rettesnor for meg. Jeg forholder meg til det arbeidsgiveren sier, sier Hareide.

Og arbeidsgiveren, i form av generalsekretær i Norges fotballforbund Karen Espelund, sier at Hareide sitter helt trygt i stolen sin til november.

Norge er trolig avhengig av seks poeng - i alle fall minst fire - i de to landskampene. Tyrkia leder EM-kvalifiseringens gruppe C med 13 poeng på fem kamper, mens Hellas er nummer to med 12 poeng. Norge ligger på fjerdeplass med sju poeng når fem av 12 kamper er spilt.

Bengt Eriksen sa onsdag til Nettavisen at Norges Fotballforbund ikke bør sparke Hareide, men at president Sondre Kåfjord i alle fall må se etter en erstatter slik at en arvtaker er klar når eller hvis Hareide velger å trekke seg.

Hva synes du? Diskutér under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere