RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Takk, alle sammen!

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Kjell Jonevret har bevart sitt gode forhold til Molde-supporterne.

Da Kjell Jonevret fikk sparken i Molde for snaue to år siden, var det et splittet klubbmiljø som sa adjø til den svenske treneren.

Selv om Molde-ledelsen hadde fått nok, var tonen en helt annen blant supporterne.

I dagene etter at Jonevret fikk avskjed på grått papir, måtte han til slutt skru av telefonen på grunn av alle som ville ringe og gi sin støtte.

Han mottok han blomster på døra, og da han var ute og gikk i byen gikk det i ett med klemmer og hilsninger.

Da Jonevret på lørdag gjestet rosebyen med sin nye klubb Viking, var det en spent trener som gjorde seg klar til å møte gamle trakter.

«Dagens "drillning" klar, nu packar vi bagen o drar mot Molde. Kommer nog bli lite konstigt att gå høger o inte vænster på stadion.... », skrev Jonevret på Twitter.

Les mer om kampen her.

Etter å ha tatt med seg alle tre poengene hjem til Stavanger, tvitret svensken igjen om sin takknemlighet ovenfor Molde-fansen og understreket at han har god tro på Moldes gullsjanser.

«Tack till allt folk i Molde för välkomnadet jag fick igår, otroligt! Skäms dock inte vi tog poäng med hem, det blir en bra höst för er ändå!»,

Om ledelsen i Molde ønsket han derimot ikke å si stort, annet enn at han fortsatt var misfornøyd med hva som skjedde på slutten i sitt trenervirke hos romsdalsklubben.

Kjell Jonevrets reaksjoner kan du lese mer om her: - Vet ikke om jeg orker å prate om det

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere