- Takk, Gud, for at jeg er ferdig med Rodgers

Foto: Andrew Powell / Liverpool FC / Getty Images

Nuri Sahin kommer med sterk kritikk av Liverpools manager.

14.03.13 14:42

Ifølge The Guardian sender Nuri Sahin sterk kritikk mot Liverpool-manager Brendan Rodgers. Sahin var på lån i Liverpool i seks måneder tidligere denne sesongen. Tyrkeren mener Rodgers brukte han feil.

- Jeg mislyktes ikke i Liverpool. Brendan Rodgers ville at jeg skulle spille i en tierrolle, men jeg spiller ikke bak spissene, sier Sahin.

Sahin skal ha forsøkt å få et svar fra Rodgers om hvorfor han var satt i posisjonen.

- Jeg snakket med han og spurte hvorfor han brukte meg i den posisjonen. Det er ikke min vanlige posisjon. Manageren hadde ikke noe svar, sier Sahin.

Nå er Sahin i Dortmund og trives der. Han takker for gode opplevelsene han hadde på Anfield, men er glad for å være ferdig med Brendan Rodgers.

- Jeg angrer ingenting. Det var en fantastisk opplevelse å spille på Anfield. I tillegg, hvis jeg ikke hadde dratt til Liverpool, hadde jeg kanskje ikke endt opp i Dortmund. Det er jeg glad for. Men jeg takker Gud for at jeg er ferdig med Brendan Rodgers, sier han.

Da Nuri Sahin skrev under på låneavtalen med Liverpool i august, hadde han andre tanker om manageren.

- Det er på grunn av han at jeg er her. Han fortalte meg om engelsk fotball og sa at jeg ville elske Premier League. Jeg har gjort opp mitt eget inntrykk av Brendan Rodgers, sa Sahin den gangen.

Planen var at han skulle være i Liverpool hele sesongen, men i januar ble kontrakten avbrutt, etter fem måneder i klubben. Han fikk totalt tolv kamper i denne perioden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.