RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Takker nei til 23 millioner i lønnsøkning

KREVER MER: Raheem Sterling har angivelig takket nei til Liverpools lønnstilbud, som ville gitt ham 70.000 pund i uka.
KREVER MER: Raheem Sterling har angivelig takket nei til Liverpools lønnstilbud, som ville gitt ham 70.000 pund i uka. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Raheem Sterlings forhandlinger med Liverpool har stoppet opp.

Den 20 år gamle vingen Raheem Sterling er i forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt, ettersom han har utviklet seg fra å være et lovende talent til å bli en av klubbens nøkkelspillere.

Hans nåværende avtale gir ham 30.000 pund i uka og varer fram til 2017.

Liverpool har ifølge Henry Winter i Daily Telegraph tilbudt ham en lønnsøkning på 40.000 pund, noe som vil gi ham en ukelønn på 70.000 pund. Det er en årlig lønnsøkning på 23 millioner kroner.

Sterling skal være skuffet over tilbudet, skriver avisen. Partene er «ikke i nærheten av å bli enige».

Til sammenligning tjener klubbens best betalte spiller, Steven Gerrard, angivelig 140.000 pund i uka. Mario Balotelli tjener 80.000 pund i uka, ifølge The Guardian.

Liverpools tilbud til Raheem Sterling skal ifølge Winter også inkludere solide bonuser dersom laget gjør suksess i de viktigste konkurransene. Det har laget ikke gjort denne sesongen.

I Champions League røk Liverpool ut i gruppespillet, etter at anfieldklubben ble stående med én fattig seier etter dobbeltkamper mot Real Madrid, Basel og Ludogorets.

Etter 15 serierunder i Premier League befinner Liverpool seg på en beskjeden niendeplass, med magre seks seirer og 21 poeng.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere