*Nettavisen* Sport.

- Takket nei til 540 millioner kroner

Foto: AFP/Scanpix

En Premier League-klubb kom med kjempebud på Daniele De Rossi.

Romas Daniele De Rossi er en ettertraktet mann. Flere toppklubber skal angivelig sikle etter den defensive midtbanemannen.

Manchester City har flere ganger blitt nevnt i forbindelse med italieneren og det samme har Chelsea.

- 70 millioner euro
Sistnevnte skal også ha kommet med en småpent bud på Roma-spilleren, men ifølge direktør Bruno Conti skal hovedstadsklubben ha takket pent nei.

Budet skal ha vært på 70 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 540 millioner norske kroner etter dagens kurs.

- De Rossi vil bli værende i Roma, det er det igjen tvil om, sier Roma-direktøren ifølge Radio Mana Mana.

- Jeg vil gjerne påminne folk om følgende: Chelsea kom med et bud på 70 millioner euro for De Rossi, men Rosella Sensi (tidligere klubbpresident) takket nei til det budet.

Til sommeren kan likevel 28-åringen ende opp med å bli langt billigere. Kontrakten går ut etter inneværende sesong og partene skal ikke ha kommet til enighet om noen forlengelse.

- Roma kan spare penger
De Rossi selv har også antydet at han kan komme til å forlate Stadio Olimpicco.

- Uansett hva som skjer med meg i framtiden og kontrakten min her, så er det viktigste for meg framtiden til Roma, skal han ha sagt til Rai Sport.

- Hvem vet? Klubben kan kanskje spare penger på å ikke inngå noen ny kontrakt med meg og bruke dem til å forsterke troppen, skal italieneren ha sagt videre.

De Rossi fikk sin gjennombrudd i 2001 og har etter hvert blitt en av bærebjelkene i Roma. Mange anser han som en naturlig arvtaker til kapteinsrollen etter Francesco Totti.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.