RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tåler ikke 40 kamper i året

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
Derfor dropper Steffen Iversen England og forlenger med RBK.

Norwich la inn et skambud på Steffen Iversen på tampen av januarvinduet, men det var aldri aktuelt for Rosenborg å selge sitt soleklare førstevalg på spissplassen.

Det synes 32-åringen er like greit.

- Jeg var kjent med budet, og snakket både med Norwich og Rosenborg. Men jeg må være realistisk. Å spille over 40 seriekamper i året i the Championship tror jeg ikke denne kroppen er laget for lenger, og man må være litt smart i avgjørelsene. Rosenborg er plassen min å være, sier Iversen til Adresseavisen.

Han har to år igjen av kontrakten på Lerkendal. Den kan bli forlenget ganske snart. Det betyr at Iversen sannsynligvis også avslutter karrieren i Rosenborg.

- Det ser veldig slik ut, og det er også noe jeg har trodd ganske lenge. Man må huske på at jeg har sagt at jeg vil flytte til England for å bo der – ikke for å avslutte karrieren der, sier han til Adresseavisen.

Iversen er for tiden i opptrening etter kneoperasjonen i vinter.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere