RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tar fortiden hans «svært alvorlig»

Foto: Glyn Kirk / AFP
Sist oppdatert:
Likevel vurderer Aston Villa å hente Alex McLeish til klubben.

Lørdag ble det opplyst om at Alex McLeish trakk seg som manager i Birmingham, og hadde levert oppsigelsen til fungerende styreformann Peter Pannu via e-post.

Umiddelbart ble det snakk om at McLeish kunne foreta en oppsiktsvekkende overgang til Birminghams aller største rivaler, Aston Villa, ettersom managerposten der fortsatt er ledig etter at Gérard Houllier måtte gi seg på grunn av helseproblemer.

Vel - Aston Villa prøver i det minste ikke å avvise ryktene.

«Klubben er klar over at Alex McLeish er uten kontrakt. Vi ønsker derfor å intervjue ham så snart som mulig, for å kunne foreta en avgjørelse vedrørende hans kandidatur for jobben som Villa-manager,» heter det i en pressemelding fra klubben.

Meldingen er adressert til klubbens fans, ikke helt uten grunn:

En ansettelse av McLeish, som har vært manager for den andre klubben i byen i over tre år, vil eventuelt skape store reaksjoner blant Villa-supporterne.

«Vi vil understreke at klubben tar hans tid hos våre lokale rivaler, og de sterke følelsene som følger av dette, svært alvorlig,» sies det i meldingen, som fortsetter:

«Vi er likevel fast bestemt på at det tre og et halvt år lange oppholdet ikke diskvalifiserer ham, skulle det vise seg at han er den beste kandidaten for rollen som Aston Villa-manager.»

McLeish vant ligacupen med Birmingham denne sesongen, men laget rykket likevel ned fra Premier League.

Det var Birminghams tredje nedrykk på fem år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere