RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tarik var fantastisk

Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)
Fredrikstads hjemvendte sønn scoret og var en av banens giganter i seieren mot Rosenborg.

FREDRIKSTAD – ROSENBORG 2-0:

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Det var store forhåpninger til Tarik Elyounoussi i Fredrikstad etter hans retur fra proffoppholdet i Nederland.

Mandag kveld viste han hjemmepublikummet noe av hva han kan.

Fra tjue meter klinket angriperen inn ledermålet til Fredrikstad. En nydelig scoring som RBK-keeper Daniel Örlund var sjanseløs på.

- Det er sånne treff man får innimellom. Jeg vender opp, men ser ingen å spille til. Derfor prøver jeg et skudd, og fikk et knalltreff, beskriver Elyounoussi etter kampen.

Tarik forteller at han merker at formen er i anmarsj.

- Jeg merker at jeg klarer å løpe mer, og at formen begynner å sitte, uttaler Elyounoussi, som ble kåret til banens beste av en lokal jury.

- En veldig god spiller
Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune hyllet sin elev etter kampen mot Rosenborg.

- I dag var han fantastisk. Han var småskadet, men det merket ingen. Det begynner å bli fart på han og teknikken begynner å sitte. Da er Tarik en veldig god spiller, sier FFK-treneren.

- Målet hans i dag var viktig for laget og for han selv, legger treneren til.

Aune var også veldig fornøyd med Fredrikstad-laget som helhet.

- Vi får kampen i vårt spor. Vi er aggressive, og i andreomgang fortsetter vi å spille vårt spill. Det var viktig å vinne i dag, forklarer Aune.

Trodde på mer motstand
Fjorårets seriemester Rosenborg hadde ikke mye å by på, og Fredrikstad vant fortjent. Tarik Elyounoussi innrømmer at han trodde på mer motstand.

- Ja, siden de har ett poeng på tre kamper trodde jeg de ville være mer aggressive og at de ville mer, men det så ikke sånn ut, sier Elyounoussi.

- Vi hadde full kontroll, og fikk den scoringen vi trengte i andreomgang, legger han til.

Selv om Rosenborg ikke imponerte noen mandag, er Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune overbevist om den dårlige trenden ikke vil fortsette for trønderlaget.

- De er et fantastisk godt lag, og det kommer til snu. Jeg er bare glad for at det ikke skjedde mot oss, sier Aune glisende.

Til tross for Elyounoussis stigende form, får ikke Fredrikstad nyte angriperens ferdigheter i deres neste kamp mot Stabæk. Han fikk nemlig sitt tredje gule kort for sesongen mot Rosenborg, og må sone karantene.

- Det er kjedelig, spesielt nå som formen begynner å komme, innrømmer Elyounoussi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere