RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Terry blir for alltid!

Foto: EPA/ Scanpix
Sist oppdatert:
Carlo Ancelotti hadde pressekonferanse på sin første arbeidsdag i Chelsea.

På sin første dag i Chelsea, kunne Carlo Ancelotti benekte at Chelsea planlegger å selge John Terry til Manchester City.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

City skal forberede et bud i 400 millioner kroners-klassen for Chelsea-kapteinen. Men det vil altså være fånyttes.

- John Terry er et symbol på laget. Han vil være kaptein her neste sesong. Han har sagt at han vil bli her for alltid, og vi vil ha han her for alltid, sier Ancelotti til Reuters.

- Nå har Manchester City kommet på banen, men Terry har ingen pris. Han blir i Chelsea for alltid. Han har sagt at han vil bli og det er ikke noe problem for oss, gjentar han.

- Jeg liker å ha en kaptein som Terry. Han er veldig lik (Paolo) Maldini i profesjonalitet og kvalitet.

Chelsea er på sin side bekymret over at Terry kan bruke City-kontakten til å skaffe seg pressmiddel til å få en bedre kontrakt med Chelsea. Han har nå tre år igjen av sin nåværende kontrakt. Chelsea skjønner at 400 millioner er en veldig bra sum for en spiller som nærmer seg 30 år.

Terry kan tjene 2 millioner i uken i City, mot 1,35 millioner i sin nåværende kontrakt i Chelsea. På spørsmål om Terry kan få en forbedret kontrakt med Chelsea, svarte Ancelotti, ifølge The Times:

- Det er ikke mitt problem.

Ancelotti bekreftet også at Chelsea har skaffet seg Daniel Sturridge og Yuri Zhirkov, noe som også blir bekreftet på klubbens hjemmeside. Ancelotti ville derimot ikke bekrefte at Carvalho og Deco kom til å forlate klubben i sommer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere