RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Terry har hatt fire elskerinner til

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
En desperat John Terry kaster penger rundt seg for å få sine erobringer til å holde munn.

Dere kjenner vel alle historien nå. John Terry (29) er på vei ned den samme nedoverbakken som Tiger Woods gikk for noen måneder siden. Den tidligere engelske landslagskapteinens navn og rykte står i risiko for å bli totalt latterliggjort ettersom elskerinnehistoriene fortsetter å balle seg på.

Søndag gjør en sak i den engelske tabloidavisa News of the World situasjonen enda verre for 29-åringen.

Ifølge avisa skal Terry ha betalt sexbomben Vanessa Perroncel (33) i underkant av åtte millioner norske kroner for å holde munn angående deres seksuelle forhold. Perroncel er som kjent den tidligere dama til landslagskollega Wayne Bridge som skal ha vært fly forbanna på Terry etter avsløringene.

Les også: Gjorde kompisens dame gravid

Møter med advokater
Chelsea-stopperen skal også ha tatt kontakt med minst fire andre kvinner før de rakk å gå ut i offentligheten med sine historier som den engelske pressen nok gladelig ville ha betalt flere millioner for å dele med omverdenen.

- Dette har nå gått langt forbi saken om at Terry har hatt en affære med en kamerats kjæreste. Nå handler det kun om at en desperat Terry gjør alt han kan for å tviholde på det lille han har igjen av et rykte, sier en kilda til avisa.

Terry har ifølge avisa denne uken hatt flere møter med advokater, rådgivere og forretningskontakter. I fellesskap har de utarbeidet en plan som ville sikre at spilleren rykte ble ivaretatt og at hans lukrative sponsoravtale med Umbro skulle fortsette.

Les også: Ba fansen holde kjeft

Mistet kapteinsbindet
Terrys største frykt skal visst nok være at han ender opp i en situasjon tilsvarende golfesset Tiger Woods som opplevde at sponsorene trakk seg unna da det ble kjent at amerikaneren hadde hatt flere «hole in ones».

Terry skal virkelig ha gått ned i kjelleren da det ble klart tidligere i uken at han mister kapteinsbindet til Rio Ferdinand. En illsint Wayne Bridge ga England-manager Fabio Capello følgende beskjed:

- Jeg kan spille på samme lag som han. Jeg er ikke så barnslig, men jeg vil ikke ha han som kaptein siden jeg har mistet all respekt for han. Han skulle jo liksom være kameraten min.

Les også: Terry vraket av Capello

Også andre England-spillere skal ha gjort det klart at de ikke lenger ønsker Terry som kaptein.

Terrys kone Toni (28) tok med seg parets tvillinger og dro på ferie til Dubai. Hun er ifølge avisa fortsatt i tenkeboksen på om hun vil fortsette forholdet med Chelsea-spilleren, og skal også ha vært utrolig oppgitt over at Terry ikke har gitt noen offentlig unnskyldning til henne.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere