RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Terry i håndgemeng i spillertunellen

Foto: Scanpix
Og nå vurderer Anton Ferdinand å anmelde Terry for rasisme.

John Terry fikk en lite hyggelig opplevelse da Chelsea tapte mot QPR på søndag.

Chelsea-kapteinen måtte finne seg i å bli beskyldt for å ha ytret rasistiske meldinger mot Anton Ferdinand under kampen, noe Terry nekter for å ha gjort.

Skuffet
- Jeg er skuffet over at folk trekker feil konklusjon om konteksten i det jeg sa til Anton Ferdinand, sier Terry til The Independent.

Og forklarer seg på følgende måte:

- Jeg trodde Anton beskyldte meg for å rope rasistiske tilrop til ham. Derfor reagerte jeg med aggressjon, og sa at jeg aldri har brukt slike ord om han. Jeg ville aldri sagt noe slik, og jeg blir trist av at folk tror det, sier Terry.

Les også: Terry nekter for rasismeutbrudd

Terry skal ha blitt så sint av beskyldningene, at han oppsøkte noen av QPRs spillere etter kampen, og havnet i håndgemeng i spillertunellen, melder The Mirror.

Nå skriver flere engelske medier at Anton Ferdinand vurderer å gå videre med rasismeanklagene, og Terry kan i løpet av tirsdag bli anmeldt av QPR-spilleren.

Den seriøse engelske avisa The Independent mener å vite at Ferdinand har bestemt seg for å anmelde Terry til det engelske fotballforbundet.

Et videoklipp som sirkulerer på internett kan bli et av bevisene i saken, der flere mener å se hvilke ord Terry lirer av seg.

Vil renvaske navnet
QPR har gjort det klart at de står fullstendig bak Ferdinand om han velger å gå videre med anklagene, og Chelsea har gjort det samme med Terry.

Terry har ifølge The Telegraph uttalt at han «vil gjøre alt for å renvaske navnet sitt».

Anton Ferdinand er broren til Rio Ferdinand, som har vært Terrys stoppermakker på det engelske landslaget i lang tid.

Saken føyer seg inn i rasismesaker denne Premier League-sesongen. Fra før er Liverpools Luis Suarez beskyldt for å ha ytret seg rasistisk mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere