*Nettavisen* Sport.

- Terry slo meg i nyrene

Foto: EPA/Scanpix

Akkurat der Ivan Klasnic har blitt operert tidligere.

11.09.09 09:51

Etter onsdagens batalje mellom England og Kroatia, har det meste dreid seg om John Terry og Ivan Klasnic.

Den britiske forsvarsklippen har anklaget Klasnic for å spytte på ham under oppgjøret som endte 5-1 til vertene.

Klasnic meldte rett før sommeren overgang fra Nantes til Bolton Wanderers. Han kan derfor vente seg en varm velkomst på britiske fotballbaner utover høsten.

Men i dag har hendelsen tatt en uventet retning. I The Sun blir Terry nemlig anklaget for å slått den kroatiske spissen i nyrene.

- Han (Terry) slo meg med knyttneven på den eksakte plassen der jeg ble operert. Jeg var heldig som hadde på meg et beskyttende belte. Han er den første spilleren som har forsøkt å slå meg med hensikt i nyrene. Han fornærmet meg først, deretter slo han meg, siteres Klasnic på i avisen.

Ute i 10 måneder
Klasnic ble operert for nyresvikt i 2007. Etter at morens nyre først ble avvist, hadde legene mer suksess med å operere inn farens. For spilleren innebar inngrepet seks måneders treningsnekt og totalt 10 måneder på sidelinja i Werder Bremen.

I etterkant har han også saksøkt klubblegen i den tyske klubben for feildiagnostisering og nektet å spille mer for Werder Bremen.

Dersom det stemmer at Terry slo til ham med overlegg, kan Chelsea-spilleren selvsagt være i trøbbel. Foreløpig finnes det derimot ingen TV-bilder av det angivelige slaget. Det eneste britiske pressefotografer har plukket opp er en heftig diskusjon mellom de to spillerne.

Se video: Her gjør Terry dommeren oppmerksom på spytteepisoden.

I Bolton er man også bekymret for sin egen spiller. El-Hadji Diouf pådro laget negativ omtale og oppmerksomhet da han spyttet Portsmouths Arjan de Zeeuw i ansiktet i november, 2004.

Inn på teppet
Kroaten måtte derfor inn på teppet hos manager Gary Megson da han returnerte til The Reebook Stadium torsdag formiddag.

- Megson kalte til seg Klasnic med en gang og hørte på hans forklaring. Han fortalte Ivan i klare ordelag at slik ting ikke blir akseptert. Han fortalte også at han kommer til å bli tatt hardt om gjør slike ting i Premier League, sier en klubbkilde til avisen.

Manager Megson forsøkte etter beste evne å glatte over opptrinnet under møtet med pressen.

- Ivan fortalte meg at han hadde snakket med Terry på tomannshånd. De har løst saken. Ettersom praten var privat, vet ikke jeg hva de snakket om, men det har blitt ryddet opp i, gjentar Megson.

Nekter å ha spyttet
Klasnic skal ha innrømmet overfor Megson at han spyttet, men at han «siktet mot bakken». Kroaten benekter det hele i offentligheten.

- Vi snakket sammen etter kampslutt og jeg trodde at var i orden, men det var det tydeligvis ikke. Og nå anklager han meg for å spytte på ham? Jeg har ikke gjort det.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.