*Nettavisen* Sport.

- Tevez blir i City

Foto: Getty Images/All Over Press

Det sier argentinerens agent.

27.01.12 14:25

Overgangsspekulasjonene rundt Carlos Tévez har foregått en god stund og de fleste hadde ventet at argentineren ville bytte klubb i løpet av januar.

Manchester City-spissen har blitt heftig koblet til klubber som AC Milan og Paris St. Germain, men nå ser det ut til at det likevel ikke blir noen overgang.

KONKURRANSE: Vinn gratis Premier League i tre måneder

- Ingen vil betale
Det sier Tevez' agent og rådgiver, omstridte Kia Joorabchian, i et intervju med talkSPORT fredag.

- Vi har snakket med tre klubber, men ingen har vært villige til å betale det Manchester City ønsker, sier han.

- Paris St. Germain, for eksempel, ønsker å bygge et storlag, men det er litt tidlig for dem å hente Carlos nå. Om seks måneder kan det imidlertid skje noe, sier han.

Overgangsvinduet i de fleste europeiske ligaene stenger tidlig i neste uke og slik sett er det fortsatt ikke helt utelukket at Tevez at det ikke blir noen overgang.

Langvarig bråk
Spissen har lenge vært klar på at han ønsker seg bort fra klubben og City har også gitt signaler om at de ønsker å bli kvitt argentineren, dog ikke på billigsalg.

Bråket rundt spissen toppet seg i fjor høst da han nektet å varme opp under en Champions League-kamp mot Bayern München. Dette falt ikke i god jord hos manager Roberto Mancini.

Tidligere denne uken ble det også kjent at Tevez totalt har blitt ilagt bøter for rundt 9,3 millioner pund siden bråket startet - det tilsvarer rundt 85 millioner norske kroner.

Carlos Tévez har spilt for West Ham, Manchester United og Manchester City i Premier League. Han har tidligere vært i klubber som Boca Juniors og Corinthians i Sør-Amerika.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.