RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez-møtet var en suksess

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Argentineren nærmer seg en overgang til AC Milan.

Overgangssagaen rundt Carlos Tévez har vært et hett tema på balløya i hele høst og vinter. Argentineren skal være på vei bort fra Manchester City.

Spissen røk uklar med manager Roberto Mancini etter en episode underveis i Champions League-møtet borte med Bayern München i september.

Flere klubber
Tevez startet kampen på benken, men nektet å varme opp da han fikk beskjed om det av sin italienske sjef. I etterkant har Mancini uttalt at han ikke lenger har bruk for spissen.

Det har likevel ikke manglet på interesse og spekulasjoner rundt spissen og AC Milan, Paris St. Germain og gamleklubben Corinthians er blant de som har blitt koblet til Tevez.

Mye tyder nå på at det er den italienske klubben som er favoritt til å sikre argentineren. City og Milan møttes nemlig torsdag for å diskutere overgangen og møtet skal ha vært vellykket.

De to klubbene har tidligere vært uenige om hvordan overgangen skal gjennomføres. City vil helst selge i januar, mens Milan har håpet å kunne låne spissen, for så å kjøpe til sommeren.

- Møtet gikk bra
Etter torsdagens møte hevder imidlertid Milan-direktør Ariedo Braida at det nå nærmer seg en avtale begge klubber kan leve med.

- Møtet gikk bra. Vi skal fortsette å holde kontakten med City. Alt er bra. Alt er normalt, sier han ifølge Corriere dello Sport.

- Men jeg er ingen magiker, så det er umulig å si hva som blir sluttresultatet av dette. Jeg har ikke noe mer å si om saken, legger direktøren til.

Det er ventet at partene skal møtes igjen neste uke og at det da vil bli gjort konkrete grep for å få i stand en overgang. Neste kapittel i Tevez-sagaen er trolig rett rundt hjørnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere