RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tevez tilbake til Chelsea-kampen

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Men City må greie seg uten argentineren i FA-cupen.

Etter Liverpool-kampen søndag stilte Roberto Mancini spørsmålet alle City-fans stiller seg om dagen:

Hvor i alle dager er Carlos Tévez?

- Jeg har ikke snakket med han på tre dager. Jeg vet heller ikke hvordan han har trent mens han har vært borte. Nå går vi inn i en meget viktig uke, og jeg trenger Carlos, sa Mancini etter det dørgende kjedelige oppgjøret.

City møter Stoke i returoppgjør i FA-cupen på onsdag, men har et enda viktigere oppgjør mot Chelsea på Stamford Bridge lørdag.

Er i hovedstaden
Tevez dro tilbake til Argentina i forrige uke for å være sammen med kona som fødte parets barn prematurt. Det var visse komplikasjoner rundt det nyfødte barnets situasjon, men nå skal alt være fint med både mor og barn.

Angriperen har mistet tre kamper for laget fra den blå delen av Manchester, men nå gir Tevez' rådgiver Kia Joorabchian litt svar til City-leiren.

- Carlos er i Buenos Aires, bekreftet rådgiveren til Sky Sports.

- Klubben har blitt informert om Carlos sin situasjon daglig, så jeg forstår ikke helt hvorfor Mancini sier han ikke vet hvor Carlos er. Men Carlos er uansett en person som gir 100 prosent for klubben, det kan det ikke være noe tvil om.

- Tilbake mot Chelsea
Joorabchian bekrefter at situasjonen har vært dramatisk for Tevez-familien.

- Carlos har aldri spurt om fri tidligere i klubben, og når den nyfødte babyen ligger på akuttavdelingen, så håper jeg folk forstår at det er der prioriteten til Carlos ligger.

Rådgiveren bekreftet at Tevez høyst sannsynlig kommer tilbake til Chelsea-kampen, noe som vil si at City må greie seg uten argentineren i FA-cupoppgjøret mot Stoke.

- Carlos håper han kommer tilbake til Chelsea-kampen. Han håper også at alt går bra med barnet hans, og at han kan være tilbake på banen så fort som mulig.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere