*Nettavisen* Sport.

- Tevez vil bli i City

Foto: Getty Images/All over Press

Det virket usannsynlig for noen måneder siden, men nå er argentineren forberedt på å bli værende.

30.04.12 11:45

Det går langt mellom hver gang Roberto Mancini kommer med kontroversielle uttalelser til pressen.

Før mandagens gigantoppgjør mellom hans Manchester City og Manchester United, er han i alle fall i nærheten av å fyre opp stemningen.

- Skjebnebestemt
City-sjefen har nemlig klokkertro på at Carlos Tévez vil komme til å få en svært sentral rolle i Manchester-derbyet.

- Jeg tror det er skjebnebestemt at Carlos skal score det viktigste målet i denne klubbens historie. Det er min tro, sier Roberto Mancini ifølge Daily Mail.

For bare noen måneder siden, virket det imidlertid skjebnebestemt at argentineren hadde spilt sin siste kamp for klubben. Men Tevez beklaget seg og er nå tilbake til god gammel form. Mancini tror han får beholde angrepsspilleren også neste sesong.

- Det var vanskelig for ham å komme tilbake og spille etter seks måneder ute. Derfor har han bare spilt de to eller tre siste kampene fra start. Jeg tror han vil finne tilbake til sin beste for neste sesong, sier Mancini til Sky Sports.

Hyller spillerne
Mange er av den oppfatning at Manchester City allerede hadde vært seriemester dersom Tevez hadde vært tilgjengelig hele sesongen. Mancini er ikke nødvendigvis enig.

- Nei, jeg tenker ikke på det. Det var en merkelig situasjon for seks måneder siden, og jeg sa til Carlos flere ganger at alt han trengte var å beklage seg. Han ville ikke gjøre det og ønsket å forlate klubben i desember.

Italieneren mener de andre angrepsspillerne og resten av laget har gjort savnet etter Tevez minimalt.

- Sergio Agüero scoret mange mål, og det samme gjorde Edin Dzeko og Balotelli. Hele laget har spilt bra, og hadde det ikke gjort det, ville vi ikke vært her i dag, sier Mancini.

Ønsker å bli i City
Tevez selv ønsker å bli i Manchester City. Det sier han til Manchester Evening News.

- Det har føltes bra siden jeg kom tilbake i februar. Forholdet til manageren er helt fint. Han har behandlet meg som gull. Jeg har ambisjoner og vil jobbe hardt for å vinne titler med City, sier Tevez.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.