RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Tevez vurderer å legge opp

Sist oppdatert:
Manchester City-stjernen er lei av fotball.

Manchester City brukte mye penger på å sikre seg Carlos Tévez i sommer. Den lille argentineren har også vært en brukbar tilvekst for de lyseblå så langt denne sesongen.

Men til tross for suksessen kan det likevel se ut som om City har gjort en feilinvestering. Spissen vurderer nemlig å legge fotballskoene på hylla etter neste sommers VM-sluttspill.

- Litt lei fotball
Det er det at Tevez har mistet sin faste startplass på landslaget som skal være grunnen for at han nå lufter å gi seg i en alder av 25 år.

- Jeg er litt lei av så mye fotball. Jeg ønsker å tilbringe mer tid sammen med familien. Det er veldig fristende å stoppe opp litt og ta det litt rolig. Jeg har allerede vunnet mye som fotballspiller, og det å leve for fotballen har gjort meg sliten, sier Tevez ifølge avisen The Guardian.

- Det er litt komplisert, og handler mye om familien. Det er et alternativ å legge opp for godt om vi vinner VM, selv om jeg er under kontrakt med Manchester City, sier han.

- Logisk at andre spiller
Tevez og resten av det argentinske landslaget er for tiden i Spania, og lader opp til privatlandskampen mot Spania i Madrid. City-spilleren mener at han ikke har klart å leve opp til de store forventningene som hviler på hans skuldre.

- Min sjanse har passert. Jeg hadde muligheten, men tok den ikke. Da laget trengte mål, klarte jeg ikke å levere. Nå er det logisk at andre får sjansen, sier argentineren.

Tevez har blitt kåret til årets spiller i Sør-Amerika tre ganger på rad, og vant Libertadores Cup med Boca Juniors i 2003. Han vant også den brasilianske ligaen med Corinthians i 2005, og OL-gull med Argentina i 2004.

I 2007 vant han både Premier League og Mesterligaen med Manchester United, og kunne også glede seg over et nytt seriemesterskap med de røde i 2008.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere