RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tidenes beste Liverpool-spiller

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
Jamie Carragher er ikke i tvil om hvem som fortjener utmerkelsen.

Albert Stubbins, Roger Hunt, Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Ian Rush. Liverpool har hatt en pen samling storheter siden klubben ble stiftet i 1892, men ingen bedre enn en av de som ikler seg den røde drakta i dag, skal vi tro Jamie Carragher.

Klubblegenden Carragher spilte hele kampen mot Napoli på torsdag, og var vitne til Steven Gerrards fantastiske innhopp. Et Liverpool-lag tuslet slukøret av banen ved pause, under 1-0, og med lite å vise til.

Så kom midtbanegeneralen inn, og lagde Pasta Napoletana av sine italienske motstandere på 45 minutter. Det får Liverpool-stopperen til å ta store ord i bruk.

- Stevie har et utrolig talent, det vet vi. Vi har sett ham gjøre det han gjorde i går gang på gang i karrieren sin.

- Men han bare fortsetter og fortsetter, og for meg gjør det ham til den beste spilleren klubben noensinne har hatt, og den mest innflytelsesrike spilleren i Premier League noensinne, sier Carragher til lokalavisen Liverpool ECHO.

Mot Napoli scoret midtbanespilleren tre mål det siste kvarteret, og sørget dermed for en komfortabel hjemmeseier for Merseyside-laget, som dermed beholder førsteplasen i gruppe i K i Europa League.

Selv var midtbanegeneralen ivrig på å prate ned verdien av sin innsats på Anfield torsdag kveld.

- Alle var delaktige. Jeg er sikker på at jeg vil få overskriftene, men alle dette handlet ikke bare om meg.

- Sjefen spurte om jeg komme inn og hjelpe gutta, og jeg synes vi alle spilte fantastisk i andreomgang. Lucas hadde en gjorde en god jobb assisten, mens Jonno (Glen Johnson) hadde et bra løp da vi fikk straffe, så dette handler ikke bare om meg.

Er Steven Gerrard tidenes beste Liverpool-spiller, eller har du en annen kandidat? Ta debatten under!

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Se Gerrard-showet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere