RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Til City for 350 millioner kroner

NY KLUBB? Avisene i England skriver at Wilfreid Bony blir Manchester City-spiller.
NY KLUBB? Avisene i England skriver at Wilfreid Bony blir Manchester City-spiller. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Superspissen på vei til storklubb.

Wilfried Bony tok Premier League med storm etter at han kom til Swansea sommeren 2013 og i løpet av 2014 fikk spissen skikkelig fotfeste.

Han avsluttet året nylig som den mestscorende i Premier League i løpet av 2014, foran folk som Sergio Agüero, Edin Dzeko og Yaya Toure.

Ryktene rundt Bonys framtid har vært mange den siste tiden og i fjor sommer ble han heftig koblet til Liverpool, uten at det ble noen overgang.

Avtalen skal angivelig ha stoppet opp under lønnsforhandlingene.

Nå ser det ut til at det i stedet er Manchester City som kaprer spissen. En rekke medier skriver onsdag at City har sikret seg ivorianeren.

Daily Mail og Daily Mirror er blant dem som melder dette.

De lyseblå betaler angivelig 30 millioner pund, rundt 350 millioner norske kroner, og lønnen skal ligge på svimlende 100.000 pund i uken.

Swansea har ikke vært spesielt lystne på å selge toppscoreren, men pengene City var villig til å legge på bordet skal ha blitt for fristende for waliserne.

26-åringen skal ha fått en kontrakt på fire år i City.

Chelsea skal også ha vist interesse for måljegeren, men City skal på effektivt vis ha stoppet andre interesserte klubber, ved å legge inn et høyt bud.

Bony har scoret ni mål på 14 kamper for Swansea denne sesongen.

Spissen er en del av Elfenbenskystens landslag og reiser derfor til Afrikamesterskapet denne måneden og blir borte en periode.

Nyheten om at Bony blir City-spiller er enn så lenge ikke bekreftet av klubbene, men spissen skal nylig ha uttalt at han var åpen for en overgang til en klubb som spiller i Champions League, noe Manchester City gjør.

26-åringen kom til Swansea fra Vitesse Arnheim i Nederland. Han har tidligere også spilt for tsjekkiske Sparta Praha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere