- Tilbake på vinnersporet

Mame Biram Diouf håper Blackburn har lagt den urolige tiden bak seg.

Tre kamper uten seier var ståa for Blackburn før møtet West Bromwich tirsdag. Der kom endelig triumfen klubbens midlertidige manager Steve Kean har ventet på.

Tidligere Molde-spiss Mame Biram Diouf stupheadet inn sitt tredje ligamål i Blackburn-trøya – og nå håper 23-åringen at uroen i klubben er et tilbakelagt kapitel.

- Det har skjedd så mye i klubben at vi kanskje mistet litt fokus, men nå er vi tilbake på vinnersporet, sier Diouf til klubbens hjemmeside.

Første mål i seier
Senegaleseren hadde til gode å bidra til en ligaseier før møtet med West Bromwich. 23-åringens to første seriemål for klubben kom nemlig begge i kamper som endte med tap.

Nå tror Diouf at selvtilliten er tilbake i mannskapet.

- Når man vinner, er ting alltid veldig bra. Når man taper eller spiller uavgjort, begynner folk å snakke. Vi må bare fortsette å jobbe hardt og tro på oss selv. Det var akkurat det vi gjorde mot West Bromwich, sier han.

- Selv med ti mann spilte vi sammen som et lag. Fortsetter vi på samme måten, blir dette en bra sesong, tilføyer måltyven som er på lån fra Manchester United.

Manager-uro
Steve Kean har overtatt som midlertidig manager på Ewood Park etter at Sam Allerdyce overraskende fikk sparken før jul. Trenerskiftet skapte mye uro i klubben, og spekulasjonene rundt hvem som blir ny permanent trener har herjet i britiske medier.

Med ansettelsen av Kean ut årets sesong, er ballen lagt død – midlertidig.

Blackburn er nummer ni på tabellen ved inngangen til 2011. 13 poeng skiller opp til serieleder Manchester United. Samtidig er det bare seks poeng ned til Fulham under streken. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.