RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Tilbyr Svennis sluttpakke

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson forlater trolig jobben som landslagssjef i England etter VM, og blir klekkelig betalt for det.

To av Englands største aviser, The Times og Daily Express, skriver onsdag om avtalen som visstnok skal være i ferd med å bli forhandlet fram. I løpet av de neste ukene skal svensken sette seg ned med det engelske fotballforbundet for å sluttføre diskusjonene.

Avsløringen i tabloidavisen News of the World i helgen, der Svennis blir lurt trill rundt av en falsk, arabisk forretningsmann, antydet at svensken ønsker å gi seg som landslagssjef mot slutten av sommeren. Men han har ingen planer om å gå gratis. Han har en heftig årslønn, og siden kontrakten hans med FA strekker seg fram til sommeren 2008, vil han sånn sett gå glipp av mye penger.

Aftonbladet antyder at sluttpakken Eriksson vil bli tilbudt, har en verdi på om lag 35 millioner kroner. Det får han hvis han offentliggjør siden fremtidsplaner før VM. Senere vil han stå fritt til å begynne å forhandle med nye potensielle arbeidsgivere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere