Gå til sidens hovedinnhold

- Tilgi meg, West Ham

Jermain Defoe innrømmer at det var dumt av ham å be om å bli satt på transfer-listen, og ber gamleklubben om unnskyldning etter overgangen til Tottenham.

Defoe anmodet West Ham om å sette ham på transferlisten dagen etter at hovedstadsklubben rykket ned fra Premier League. 21-åring trakk aldri tilbake ønsket om å komme seg bort fra Upton Park.

- Jeg har flere ganger tenkt at det var en tabbe av meg. Jeg er ennå ung, og har lært av dette. Men jeg vil si at jeg har gitt alt for West Ham hver gang jeg har spilt laget, understreker den unge spissen.

- Slike ting skjer i fotball, men nå ser jeg frem til nye utfordringer. Det var et feil valg, men jeg har lagt det bak meg nå. Jeg har sagt unnskyld, legger han til.

Defoe har den siste tiden vært linket til en rekke klubber, blant annet Manchester United og Arsenal, men signerte til slutt for Tottenham samme dagen som overgangsvinduet stengte. Overgangen til White Hart Lane beløper seg til i underkant av 90 millioner kroner.

Defoe innrømmer at det var en overraskelse at overgangen gikk i orden, bare fem timer før overgangsfrisnten gikk ut.

- Jeg er lettet, men jeg hadde ikke forventet dette. Jeg satt hjemme og tenkte på Braqdford-kampen. Nåer jeg bare lykkelig.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger